+385 1 6264 604 info@wge-tech.eu
  1. Naslovna
  2. Novosti
  3. ELevel senzor za mjerenje visine

ELevel senzor za mjerenje visine

by | kol 7, 2020 | Novosti

Senzor za mjerenje visine je neovisni Plug and Play sistem mjerenja popunjenosti, sa životnim vijekom od +10 godina. Uređaj se može montirati u bilo koji polu podzemni spremnik svojim nosačem. Prema zadanim postavkama senzor komunicira i šalje podatke o popunjenosti na server 24 puta na dan s malom potrošnjom podataka, niskom troškovima i malom potrošnjom baterije . Ovo senzorsko rješenje može se iskoristi za postizanje optimalnih sakupljanja otpada na mjestima gdje je potrebno. Također, senzor mjeri popunjenost u svakoj vrsti spremnika ili kante. Opremljen je internetskom povezivosti i pruža sve potrebne podatke za nadzor i efikasnost organiziranja ruta prilikom prikupa otpada u različitim dijelovima grada.

Zweva Elevel

WGE-Tech ELevel post senzorZbog pametne primjene ultrazvučne senzorske tehnologije ovaj senzor otkriva sve vrste otpada, kako u malim tako i u velikim spremnicima. Uređaj je opremljen senzorom nagiba za detekciju pražnjenja i temperaturnim senzorom za sadržaj spremnika Zahvaljujući stabilnom kućištu i fleksibilnom ugradnjom senzora, ovaj uređaj može izdržati sve vremenske uvjete i utjecaje otpada i vandalizma. Naši senzori su dizajnirani da rade s našim Zbin i RBin spremnicima ali mogu biti primjenjivi na većini spremnika na tržištu. Podaci se prenose na centralni server kako bi svi spremnici bili vidljivi na jednom mjestu.

 

WGE-Tech ELevel softwareSenzor je dostupan s različitim vrstama povezivanja: GSM, NarrowBand- IoT (NB-IoT/LTE) ili LoRa tehnologija. obje vrste opremljene su posebnom ugrađenom antenom za optimalan doseg. Sve informacije šalju se na nadzornu ploču gdje su podaci vidljivi i povezani na navigacijski softver. Internetska platforma senzora može služiti za nadzor uređaja, konfiguraciju i upravljanje objekata. Dobiveni podaci obrađuju se, pohranjuju i mogu se analizirati ili izvoziti za softversku integraciju. Softver i senzori omogućuju nadzor, upravljanje, optimizaciju objekata i planiranje ruta u stvarnom vremenu. Trenutak popunjenosti spremnika postaje predvidiv i alarm označava da mu je vrijeme za prikup.

 

WGE-Tech ELevel ugradnjaNaš senzor nije kompatibilan samo s našim ZBin i RBin spremnicima, već sa bilo kojom vrstom spremnika za otpad. To jamči veliku učinkovitost većih projekata u kojima se koristi više različitih sustava prikupa otpada. Svim spremnicima može se upravljati softverom i mogu se uživo pratiti.

 

Podijeli ovu novost sa svojim prijateljima