+385 1 6264 604 info@wge-tech.eu
Zweva Rbin

Zweva RBin

Zweva

UČINKOVIT I MODULARAN SUSTAV SAKUPLJANJA OTPADA

WGE-Tech RBin tehnički prikaz

Zbog velikih količina koje RBin može držati potrebno je manje spremnika, a vrijeme potrebno za prikupljanje i uklanjanje otpada smanjuje se. To će rezultirati smanjenim troškovima ulaganja i instalacije. Veliki volumen, mali izgled.

Prednost RBin je fleksibilnost s kojom možete instalirati kontejnere na ulici. Napravite idealnu postavu koja najbolje odgovara zahtjevima kupaca na bilo kojoj lokaciji i iskoristite njegovu svestranost i učinkovit dizajn.

WGE-Tech RBin ilustracija

MOGUĆE BOJE POKLOPACA

boja poklopca

boja poklopca

MOGUĆNOSTI DIZAJNA OKVIRA SPREMNIKA

dizajn okvira spremnika

dizajn okvira spremnika

KOMBINACIJE OTVARANJA POKLOPCA

otvaranje poklopca

 

BRAVE

brave

 

UNUTARNJE VREĆICE

unutarnje vrecice

KVALITETA I ČVRSTOĆA

Svi su materijali odabrani po kvaliteti i trajnosti, pazeći da postoji maksimalna UV stabilnost i odgovaraju uvjetima morske klime.

OKOLIŠ

Pobrinuli smo se da svi materijali budu 100-postotno reciklirajući i da su gotovo uvijek “čisti”, bez ikakvih dodataka i dodatnog tretmana.

SIGURNOST

Spremnik udovoljava svim sigurnosnim propisima koji se na njih primjenjuju. Tijekom pražnjenja nema velike otvorene rupe u tlu, jer je 1/3 spremnika iznad zemlje.

ISPLATIVOST

Polu-podzemni spremnici nude puno više prostora za odlaganje otpada u usporedbi s drugim rješenjima. To rezultira da se ne moraju često prazniti i velikim uštedama.

Za više informacija obratite se na info@wge-tech.hr ili posjetite stranicu http://www.zweva-environment.com/en/rbin/