+385 1 6264 604 info@wge-tech.eu
  1. Naslovna
  2. Komunalna oprema
  3. Zweva ZBin Mini
Zweva Zbin Mini

Zweva ZBin Mini

Zweva

UČINKOVIT I MODULARAN SUSTAV SAKUPLJANJA OTPADA

ZBin Maxi 300 L i ZBin Compact 200 L polu podzemni spremnici za otpad su vrlo svestrani i mogu se vrlo učinkovito koristiti za sve vrste otpada. Ovisno o kapacitetu, ovaj spremnik može biti opremljen sa svim vrstama opcija.

ZBin Compact 200 L polu podzemni spremnik

ZBin 200 L najmanji je spremnik u našem asortimanu. Taj spremnik je vrlo svestran i može se vrlo učinkovito koristiti za sve vrste otpada, uključujući i stakleni otpad. Ručno pražnjenje ovog spremnika je njegova najjača prednost, ako veliki kamion ne može doći do kante za smeće.

Ovaj spremnik ima sve prednosti podzemnih spremnika i jednostavan je za postavljanje kao klasične kante za otpad. Ovaj spremnik može biti opremljen sa svim vrstama mogućnosti, ovisno o Vašim potrebama.

zbin mini

ZBin Maxi 300 L polu podzemni spremnik

ZBin 300 L je gotovo najmanji spremnik u našem asortimanu. Ovaj spremnik je vrlo svestran u javnom ili privatnom okruženju. Može se koristiti vrlo učinkovito za sve vrste otpada, uključujući i stakleni otpad. Ovaj spremnik se može isprazniti ručno i ne treba više prostora nego klasična ulična kanta za odlaganje otpada i zauzima do 9 puta manje prostora.

Dakle idealan je za mjesta s velikim prometom i puno otpada jednokratne upotrebe, poput parkova, plaža kao i u centru grada. Spremnik može biti opremljen sa svim vrstama mogućnosti, ovisno o Vašim potrebama.

zbin mini

MOGUĆE BOJE POKLOPACA

boje poklopaca zbin

boje poklopaca zbin

MOGUĆNOSTI DIZAJNA OKVIRA SPREMNIKA

dizajn okvira spremnika zbin

KOMBINACIJE OTVARANJA POKLOPCA

otvaranje poklopca zbin

 

BRAVE

brave zbin

 

KVALITETA I ČVRSTOĆA

Svi su materijali odabrani po kvaliteti i trajnosti, pazeći da postoji maksimalna UV stabilnost i odgovaraju uvjetima morske klime.

OKOLIŠ

Pobrinuli smo se da svi materijali budu 100-postotno reciklirajući i da su gotovo uvijek “čisti”, bez ikakvih dodataka i dodatnog tretmana.

SIGURNOST

Spremnik udovoljava svim sigurnosnim propisima koji se na njih primjenjuju. Tijekom pražnjenja nema velike otvorene rupe u tlu, jer je 1/3 spremnika iznad zemlje.

ISPLATIVOST

Polu-podzemni spremnici nude puno više prostora za odlaganje otpada u usporedbi s drugim rješenjima. To rezultira da se ne moraju često prazniti i velikim uštedama.

Za više informacija obratite se na info@wge-tech.hr ili posjetite stranicu http://www.zweva-environment.com/en/zbin/