+385 1 6264 604 info@wge-tech.eu
Zweva Zbin Maxi

Meteomodem Robotsonde

Zweva

JEDNOSTAVAN

Olakšava zadatak korisniku sustava.

OPTIMIZIRAN

Povećajte postotak uspješnog sondiranja i dostupnih podataka na GTS-u.

UPRAVLJANJE

Olakšajte upravljanje osobljem tijekom izvan radnog vremena (noću ili vikendom) ili na udaljenom mjestu.

UČINKOVITIJE

Smanjite mogućnost pogrešaka i pogrešnog rukovanja tijekom faze pripreme / lansiranja.

SIGURNOST

Povećajte sigurnost osoba posebno kada se za napuhavanje balona koristi vodik.

EKONOMSKI

Smanjite globalne tekuće troškove sondažnih stanica (moguće smanjenje globalnog osoblja).

Glavna prednost sustava u odnosu na većinu ponuđenih je činjenica da Meteomodemov sustav ima najbolji omjer kvalitete i cijene na tržištu, ne samo za same proizvode, već i za usluge koje pruža.

Što se tiče usporedbe sustav je razvijen tehnologijom koja omogućuje fleksibilnost i jednostavno održavanje što je razlika u odnosu na druge sustave na tržištu.

Sustav se temelji na učinkovitoj i trajnoj tehnologiji koja omogućuje jednostavno održavanje, brze i jeftine popravke kako bi se sustav vrlo brzo vratio u rad.

Meteomodem Robotsonde sustav omogućuje od 12 ili 24 utovarna mjesta za radiosonde, tako da, u slučaju se koriste 2 radiosonde dnevno, ponovno dopunjavanje sustava će se vršiti više ili manje svaka dva tjedna što je dovoljno za potrebe meteoroloških očitavanja (što koristi većina meteoroloških stanica u svijetu).

Štoviše, u slučaju da se koristi sustav Robotsonde, koristiti će se najmanja i najlakša radiosonda na tržištu (M20) koji omogućuje uštedu novaca, smanjenjem veličine balona koji se koristi za dostizanje iste visine te smanjenje količine plina koji se koristi (uštede su još važnije u slučaju da se koristi helij koji je među skupljim plinovima) kao i ušteda novca na transport radiosondi do operativnog mjesta.