+385 1 6264 604 info@wge-tech.eu
  1. Naslovna
  2. Novosti
  3. Certifikat bonitetne izvrsnosti

Certifikat bonitetne izvrsnosti

by | ruj 2, 2020 | Novosti

Uspješnim vođenjem tvrtke ostvarili smo vrhunske poslovne rezultate i zavrijedili jednu od najboljih bonitetnih ocjena te nam je dodijeljen certifikat bonitetne izvrsnosti.

Bonitetna ocjena, iskazana tim certifikatom jasan je i objektivan pokazatelj kvalitetnog poslovanja. Certifikat bonitetne izvrsnosti tvrtke CompanyWall ustaljen je na domaćem i inozemnom tržištu, bonitetnu ocjenu A+ dodjeljuje tvrtki koja se uspješno uspinje na svom poslovnom putu te je sposobna podmiriti svoje obveze i uspješno izbjeći poslovne rizike.

Suradnja s tvrtkom kojoj je dodijeljenja ocjena A+ usmjerena je na uspješan poslovan razvoj. Bonitetnu ocjenu izračunava na temelju prošlih i sadašnjih poslova, kredita i solventnosti, zaduženja, profitabilnosti te drugih kriterija.
G4 ultrazvučni plinomjer
Nositelji certifikata bonitetne izvrsnosti rijetke su tvrtke koje se mogu pohvaliti kreditnim rejtingom priznatim od strane poslovnih subjekata u domaćem i međunarodnom poslovnom svijetu.

„Bonitetna ocjena dodjeljuje se na temelju izvještaja o poslovanju u brojkama. Sama po sebi je već uspjeh, a govori mnogo o čovjeku koji vodi tvrtku, kao i njegovim zaposlenicima.“